SSO

En blogg om Stavanger Symfoniorkesters vei fra Kuppelhallen via Carnegie Hall i New York til Nytt Konserthus i Bjergsted

08.07.2011

Stille symfonisk sommer...

Sjekk den avanserte CD-spilleren, hehehe!
Det er sommerferie i Stavanger Symfoniorkester! Det har vært tre uker uten konserter eller prøver i kuppelhallen, så for de av oss som fortsatt er på jobb på kontoret og som savner våre musikere og all den fine musikken de lager, så har vi vært nødt til å ty til gamle CD-plater... Akkurat nå står Ludwig van Beethoven-innspillingen med Frans Brüggen på spilleren her på "kommunikasjonskontoret"... Albumet ble spilt inn i september 1992 og det er et vakkert og stemningsfullt album som definitivt kan anbefales til andre kontorer som er operative nå i sommerferien! :)
Vel, sommer og sommer fru Blom! Vi hadde én dag med sommer - i går! I dag regner det igjen her i Bjergsted, og det er på langt nær like mye lyd fra fuglene i parken i dag som det var i går.

Til høsten skal vi i gang med ny CD-innspilling, samtidig som vi venter et par nye albumutgivelser kommende sesong, blant annet "Carlo re d´Allemagna" med Fabio Biondi som vi gleder oss stort til. Denne operaen ble urfremført i 1716 og ble spilt i SSOs hovedserie høsten 2009. I tillegg kommer innspillingen av den danske komponisten Per Nørgårds musikk på CD i løpet av sen-høsten.
Albumet "Jephtha" (også det med Fabio Biondi) som kom i vår har fått masse gode omtaler og kritikker både her i Norge og i utlandet. Det synes vi selvsagt er stas. Og vi håper det fortsatt finnes de av dere som liker det fysiske formatet... Og for de av dere som foretrekker det digitale alternativet, så finner dere Stavanger Symfoniorkester også på Spotify! Legg merke til at vi bruker "Stavanger Symphony Orchestra"...

SÅ! Det trenger altså ikke bli en helt stille symfonisk sommer...

SSOs første konserter etter sommerferien blir under Kammermusikkfestivalen, hvor SSO Klassisk og SSO samtid medvirker på fem av konsertene, i tillegg til at flere av våre musikere medvirker på mange av de andre konsertene. Deretter blir det en travel, men veldig spennende høst med masse nytt på programmet i tillegg til alle abonnementskonsertene vi kan glede oss til.
Har du ikke allerede sikret deg sesongprogrammet, kan du laste ned en digital kopi ved å klikke HER!
Håper du finner mye som frister - og nøl ikke ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på, enten det gjelder abonnement, billettpris eller musikk :)

GOD SOMMER!!!
- Hilsen Elisabeth på kommunikasjonskontoret (Som er like blid til tross for regnet!....)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar