SSO

En blogg om Stavanger Symfoniorkesters vei fra Kuppelhallen via Carnegie Hall i New York til Nytt Konserthus i Bjergsted

08.08.2011

Kammerfest!

I dag er sommerferien offisielt over for de aller fleste av oss her i Stavanger Symfoniorkester. Det var utrolig kjekt å være tilbake i Bjergsted og ta fatt på alle de spennende oppgavene som ligger foran oss... Musikerne er på plass på podiet med sine prøver og staben i administrasjonen har en lang "to-do"-liste å ta fatt på. Det blir hektisk og veldig innholdsrikt. Men mest: veldig, veldig gøy!
Denne uken er mange av våre musikere involvert i Kammermusikkfestivalen (som du kan se hele programmet til ved å klikke på denne linken). I kveld er det åpningskonsert i Domkirken og hver dag hele uken, til og med søndag, kan publikum glede seg over det mangfoldige konserttilbudet.
Sesongåpningen vår er 1. september. Da presenterer vi operaen Ascanio in Alba av Wolfgang Amadeus Mozart, komplett med solister, kor og orkester - under ledelse av Fabio Biondi. Det blir veldig spennende! -Og vi lover en skikkelig festaften som skal markere åpningen av vår siste sesong i Kuppelhallen før vi flytter inn i det nye konserthuset neste vår. Det er forresten i dag 403 dager til åpningen av det nye konserthuset, 15. september 2012. Og de som er abonnenter denne sesongen kommer først i køen når "stolene skal fordeles" i det nye konserthuset, så det er mange gode grunner til å bli abonnent :)
I slutten av denne uken skal vi forresten også spille inn musikken til Rogaland Teaters forestilling Peer Gynt som har premiere 3. september. Samme dag skal vi opptre med Griegs musikk på festivalen Rått og Råde, i samspill med ulike lokale musikere på tvers av ulike sjangere. Helgen etterpå blir det ganske så spektakulært med konserten Ekte Klang i samspill med nasjonale artister og arbeiderne på Rosenberg Verft, nordens største industrihall...
I neste uke er vi så heldige at vi får opptre med en duo under Fadderuka på Universitetet i Stavanger. Vi håper å bli kjent med mange nye studenter kommende sesong, og minner om at vi har gode studentrabatter på våre arrangementer!
I det hele tatt, mye kjekt i vente, og veldig mye flott musikk å glede seg over både i abonnementsseriene og de konsertene vi har utenfor Bjergsted. Håper å se mange av dere snart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar