SSO

En blogg om Stavanger Symfoniorkesters vei fra Kuppelhallen via Carnegie Hall i New York til Nytt Konserthus i Bjergsted

26.04.2011

Kinadelegasjonen vel hjemme igjen

Våre tre musikere som rett før påske var på turné i Kina, er nå trygt tilbake i Bjergsted igjen, og i full gang med prøvene til fredagens konsert som også er avslutningskonserten til sesongens klassikerserie.

Ingerine, Ilmari og Wouter i Skasei Trio deler her sitt siste Kina-reisebrev:

Var siste konsert på denne turneen ble i en flott sal på universitetet i en by vi ikke lenger husker navnet på (!!!) (ikke fordi den ikke var verdt å huske, men etter såå mange byer med navn vi aldri for har hørt om går vi litt i surr ;)
Med trampeklapp, masse ekstranummer og enormt med fotografering og signering av cder og plakater var dette en deilig avslutning på en turne som har tatt oss til alt fra enorme, hypermoderne storbyer og flotte saler til forskjellige universiteter, småbyer og corny utescener! 

Etter vart møte med ledelsen i Wu-promotion har vi fått enda mer respekt for arbeidet de gjør for kunst og kultur i dette enorme landet. 

Idag fløy Ilmari til Moskva for så a reise videre til Sveits. 
Wouter og Ingerine har hatt en fantastisk dag i Beijing med blant annet en uforglemmelig morgen i den forbudte by og en svømmetur i det olympiske svømmebassenget (Wouters store drøm!)


Na gleder vi oss til å komme hjem, og håper og tror at det ikke er siste gang vi besøker dette utrolige landet!

Xiexie
Skasei 19. april


Wouter og Ilmari nyter lokale delikatesser
Ingerine foran den forbudte by
Utendørskonserten vår
Vi håper og tror at dette ikke er vårt siste besøk i Kina...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar