SSO

En blogg om Stavanger Symfoniorkesters vei fra Kuppelhallen via Carnegie Hall i New York til Nytt Konserthus i Bjergsted

12.04.2011

Skasei Trio skriver autografer i Kina

Ingerine Dahl, Wouter Raubenheimer og Ilmari Hopkins
11. april: Nå har vi akkurat spilt konsert for nær 800 studenter ved et av Shanghais største universiteter. Salen var allede full 1.5 time for konserten! :)

Vi ble forhørt også idag og her må man bare belage seg på å matte introdusere alt man spiller i mikrofon! De assosierte sterkt med (Kyrre Sassebo Haalands) "Myllarguten" som spiller i bryllupet der jenten han elsker gifter seg med en annen, men det var en heller trykket reaksjon på fortellingen om Nils Rekve som drakk og fant på fantestreker!!!
Vi må bare gi oss over for hvilken gjestfrihet vi blir møtt med her. Alle maltider, alle taxiturer etc er planlagt og fulgt opp til minste detalj.
Og vi fikk en liten touch av starlife idag etter konserten med autografjegere og portrettering;)
Igår så vi den kjente Wu Yun-gardens lsamt det vi trodde (til idag) var store deler av Shanghai og Ingerine holdt pa a shoppe seg ihjel.
Imorgen står "River Village" på planen med lungefisk og svineføtter til matpakke!

Ni hou og Xiexie!
Skasei10. april: Nå har vi spilt var første konsert i den fantastiske kammersalen i Shanghai oriental arts center. Arrangørene var spente på publikumsreaksjonene da kammermusikk fortsatt er rimelig ukjent her, men for en reaksjon!
Ekstremt lydhøre og med smil og "thumbs-up" mens vi spilte (!!) og stor applaus og latter etter ekstranummeret Kyrre Sassebo Haalands "Jon Vestafers Slått"
En lokal versjon av Anders Moberg hadde skikkelig spørrerunde etter endt konsert der Ingerine fikk prøvd ut sin (manglende!) kinesisk og Ilmari gav hilsen på finsk til stor jubel.
Idag har vi fri og gleder oss til a finne mer ut av denne fantastiske byen!

Ni hou og so long!
Skasei Trio


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar