SSO

En blogg om Stavanger Symfoniorkesters vei fra Kuppelhallen via Carnegie Hall i New York til Nytt Konserthus i Bjergsted

01.09.2011

Klar for sesongstart

I dag er endelig dagen kommet!
Musikerne har forberedt seg i timesvis og ukesvis, og i kveld er det klart for hovedseriens første konsert. Det blir ikke hvilken som helst konsert, men en opera av Mozart som - så vidt vi vet - ikke har vært vist i norge tidligere. Så i kveld ruller vi ut den røde løperen og feirer sesongstarten som byr på et veldig variert og tett program. Det blir en spesiell sesong siden det er vår siste sesong i Kuppelhallen.
Det er også veldig gledelig at kveldens dirigent, Fabio Biondi, har fornyet sin kontrakt som kunstnerisk leder hos oss fram til 2015. I tillegg gleder vi oss over at vi har fått på plass et helt nytt profesjonelt kor som medvirker på kveldens konsert og som følger opp med flere prosjekter utover høsten. I en lang rekke av glede, synes vi også det er stas å starte sesongen med solide publikumstall og abonnementssalg. OBS: det er fortsatt ikke for sent å bestille abonnement for sesongen 2011/2012! (Klikk her for mer info om dette)

Her er noen bilder fra kulissene de siste dagene. - I kveld skifter vi til "kjole og hvitt" og gleder oss til gjensyn med publikum!

Dirigent Fabio Biondi har forlenget sin kontrakt med oss! Hurra!
Produksjonsleder Bjørn Pettersen holder oversikten
Anett Åkerset og Steven James

Hjalmar Kvam og Ilmari Hopkins
Her er orkesteret og kor i gang med CD-innspilling
Kordirigent Ragnar Rasmussen
Kari Stavnem og Bodil Vossgård Mathisrud
Siri Karoline Thornhill er en av operaens solister
Jaakko Pulakka og Tonje Bekken 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar