SSO

En blogg om Stavanger Symfoniorkesters vei fra Kuppelhallen via Carnegie Hall i New York til Nytt Konserthus i Bjergsted

14.09.2012

Dagen før dagen!

I morgen skjer det! Dagen vi har ventet på er kun noen skarve timers nattesøvn unna, og vi er klare for å vise hele Norge Stavangers vårt nye hjem! Musikere, dirigent, solister, dansere er alle på plass i Fartein Valen-salen for full gjennomkjøring av programmet for lørdagens festforestilling.

NRK forbereder sending

NRK er på plass for testing av alle kameravinkler til morgendagens sendinger, og i foajéen yrer det av liv. Den spektakulære åpningen av konserthuset i Stavanger skal dekkes gjennom en rekordsatsing fra NRK, blant annet skal hele åpningskonserten sendes direkte på nett

Festforestillingen inneholder blant annet utdrag fraTryllefløyten, Lido Lido, det blir akrobatikk, og SSO framfører bestillingsverk fra Janove Ottesen og Stavanger-komponisten Kyrre Sassebo Haaland.

I morgen ettermiddag rulles den røde løperen ut, og vi kan ønske byens befolkning og prominente gjester hjertelig velkommen til et av Europas flotteste konserthus, som vi ydmykt får lov til å kalle VÅRT hjem!


Og som om ikke dét var nok - SSO ble i går kåret til ”Årets Markedsfører 2011”, så her i vest jubles det for tiden på alle kanter. 

En stolt kommunikasjonssjef!
I juryens begrunnelse heter det blant annet at ”Årets markedsfører 2011 har over tid jobbet aktivt for å nå ut til folk flest. De har klart å skape interesse og begeistring ved å oppsøke publikum i deres egne omgivelser ved bruk av utradisjonelle og innovative virkemidler. Gjennom økt synlighet i regionen her de klart å kommunisere et orkester I medvind lokalt, nasjonalt og internasjonalt…”


Er vi stolte? Gjett om!

Nå kan showet bare begynneJ

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar