SSO

En blogg om Stavanger Symfoniorkesters vei fra Kuppelhallen via Carnegie Hall i New York til Nytt Konserthus i Bjergsted

06.09.2011

SSO i mange kanaler...

Vår nye bassist Ivan har det gøy på scenen :)
Det er travle og innholdsrike dager for Stavanger Symfoniorkester, men alle smiler bredt...

Etter den fantastiske sesongåpningen torsdag kveld har det gått slag i slag både for musikere og administrasjonen.
Dagen etter sesongåpningen var vi i full gang med prøvene i Rosenberghallen til arrangementet Ekte Klang i Rosenberghallen 10. september. 

Vi har også lagt ut masse bilder og videosnutter på vår Facebookside som du kan kikke på med å klikker HER

NRK var innom prøvene fredag kveld og laget en stemningsrapport fra hallen som du kan se ved å klikke HER

Lørdag morgen fortsatte orkesteret de musikalske prøvene i hallen, sammen med Hans-Erik Dyvik Husby som skal synge Cornelis Vreeswijk-låter.
Etter prøvene i Rosenberghallen bar det rett til Lassa og vår debut på festivalen Rått og Råde - et prosjekt vi gjorde i samarbeid med Rogaland Teater i forbindelse med forestillingen "Peer Gynt" som hadde premiere samme kveld, 3. september.

Søndag var fem av våre messinblåsere med på arrangementet "Bilfri dag" i Stavanger, hvor de trosset regnet og spilte kjempeflott konsert på Torget!

I går var sjefdirigent Steven Sloane tilbake på podiet for å forberede torsdagens konsert i hovedserien. I dag er også solisten Maya Beiser (cello) på plass. Hun skal sammen med orkesteret spille musikk fra filmen "Crouching Tiger, Hidden Dragon"...
Her er en liten smakebit vi fant på Youtube

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar