SSO

En blogg om Stavanger Symfoniorkesters vei fra Kuppelhallen via Carnegie Hall i New York til Nytt Konserthus i Bjergsted

27.09.2011

Denne uken: VERDENSPREMIERE faktisk!

Jeff Mills og Stavanger Symfoniorkester sørger for verdenspremiere i Stavanger konserthus 30. september! Her kan du lære litt om inspirasjonen bak Jeff Mills´ musikk:

Jeff Mills og Stavanger Symfoniorkester fremfører 12 utvalgte komposisjoner fra Mills’ kritikerroste album utgitt over en banebrytende 30 år lang karriere, som har spesialisert seg i elektronika og fascinasjonen for vitenskap og science fiction.  Mills, sammen med komponist Thomas Roussell har modifisert og oversatt hans innovative verk for denne spesielle ene forestillingen.
"Light From The Outside World" utforsker de sterke kreftene som ligger i vårt nærmeste solsystem. Konstante pulseringer av energi gir oss vårt fysiske og spirituelle livsgrunnlag slik at vi kan fortsette den ekspanderende spiralen som er menneskets evolusjon.

Det er partiklene som snakker et universelt språk som gir oss muligheten til å begynne på ny ved hver enkelt revolusjon på Jorden. Denne esoteriske kraften er den originale kilden til sannhet. Fordi vi er utrettelige i våre ambisjoner når vi tenker på Morgendagen, investerer vi inderlig i vår tro på kraften som driver sjelen i alle levende skapninger til morgengryen av deres uunngåelige skjebne.

Konserten er et samarbeid mellom Numusic & Stavanger Symfoniorkester.


Her er en smakebit fra et tidligere orkestersamarbeid Jeff Mills gjorde i 2007 - med Montpelier Philharmonic Orchestra:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar