SSO

En blogg om Stavanger Symfoniorkesters vei fra Kuppelhallen via Carnegie Hall i New York til Nytt Konserthus i Bjergsted

22.03.2011

Hilsen fra en av de som er "hjemmeværende"

Jeg leser med interesse om SSO sin turné i USA. Høres travelt, men spennende ut. I løpet av disse dagene dreier jo det meste i SSO seg om de som er på jobb over there, men ”me potle nå på” her hjemme også.Som en av de som har fri i to uker, så har jeg fått meg en liten turné, jeg også. I løpet av disse dagene har jeg spilt skolekonserter for ca 800 barn på skoler i Hå og Time kommuner. Kreativt samspill med opptil 90 elever og lærere om gangen gir et skikkelig kick. Tilbakemeldingene er udelt positive, og det blir bemerket at elevene får være delaktige i store deler av forestillingen. Det er ikke sikkert at det ville fungert like godt med 1000 elever i konserthuset – eller i Carnegie Hall – men ingenting er umulig…..
Lykke til med resten av oppholdet, og så møtes vi neste uke etter en periode med inspirasjon fra både barokk og salsa.
Hilsen Ivar Atle
En ”Kar-neri-Hå”

1 kommentar:

  1. Hei Ivar Atle. Kjempeflott at også en av dere som er hjemme kommer med innspill. Flott at du har funnet en kjekk virksomhet som mange får glede av. Neste gang vi evt. reiser med mindre bemanning på turne håper jeg vi kan lage en spennende alternativ tjeneste for alle som blir hjemme. Hilsen Bjørn P.

    SvarSlett