SSO

En blogg om Stavanger Symfoniorkesters vei fra Kuppelhallen via Carnegie Hall i New York til Nytt Konserthus i Bjergsted

19.03.2011

Lang dags ferd mot... Manhattan

Miroslava, Helen og Paul på KLM-flyet
Klokken er i skrivende stund midnatt i New York. Det har vært en lang dag fra reisen for den første puljen startet klokken 04 med buss fra Bjergstedparken.
Det som i utgangspunktet skulle være en behagelig reise med SAS-fly klokken 10.00 fra Sola, ble mer anstrengende enn vi hadde ønsket oss. For en uke siden ble flyavgangen kansellert, og passasjerene våre ble booket over på fly klokken 06.00 og 08.00. Men når passasjerene på det første flyet var om bord, fikk de beskjed om at det var teknisk feil – og måtte ut av flyet og på nytt bookes om på nye flyavganger. Kort fortalt en utfordrende start på turnéen, men til slutt ble troppen fordelt på tre nye flyavganger fra Sola, ett direkte til København og to via Oslo til København før alle kom seg på et felles fly fra København – som heldigvis ble holdt igjen til alle fra Stavanger Symfoniorkester var om bord.

Pulje to, hovedsakelig med abonnenter, reiste med KLM fra Sola kl 12.40 via Amsterdam, og landet faktisk fem minutter før tiden, alle i god behold, i godt humør og med all bagasje på slep.

Som  programsjef Arne Almroth så fint oppsummerer i kveld:
Alle er framme, alle er i godt humør til tross for alle utfordringene som har stått i kø i dag og vi føler en indre styrke i gruppen til de kommende dagene.
Programsjef Arne har vært i New York siden onsdag,
og sto på flyplassen og tok i mot KLM-passasjerene

Nå er vi innsjekket på Park Central Hotel rett ved siden av Carnegie Hall. Det føles ganske fint, og vi gleder oss til morgendagen. Abonnentene skal både på helikoptertur over byen og på lunsjcruise på Hudson River. Musikerne skal spille huskonsert i Sjømannskirken, og vi lover ny rapport om lørdagens opplevelser!

Gaute og Eirik fornøyd med plakatveggen på Carnegie Hall
PS: Når flyet fra København landet, ønsket kapteinen alle passasjerene velkommen til New York – med spesiell hilsen til Stavanger Symfoniorkester og lykkeønskninger for Carnegie Hall-konserten.  Det var selvsagt stas !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar