SSO

En blogg om Stavanger Symfoniorkesters vei fra Kuppelhallen via Carnegie Hall i New York til Nytt Konserthus i Bjergsted

22.03.2011

SSO-fruene utforsker New York

Hva har fruene i SSO til felles med Victoria Beckham og Nortugs flamme?
Jo, de får følge med sine kjære menn på viktige begivenheter, med den hensikt at de yter sitt aller beste, når det gjelder.
 Vi agerer ”usynlig” i kulissene og forvisser oss om at de har det bra. Vi er der når de trenger oss og gir dem nok frihet til å opprettholde det musikalske nivået på hotellrommet eller at de får sin joggetur i Central Park.
Mens mennene våre jobber er vi langt ifra frustrerte fruer i New York. SSO-fruene er fulle av energi og tiltakslyst og i har det skikkelig LØYE sammen!
New York er byen over alle byer, det er som å gå rundt i en amerikansk soapserie eller spillefilm. Skyskraperne rager mot himmelen, gule taxier i hopetall preger det hektiske gatebildet, folk haster av gårde langs 5th, 6th og 7th avenue, med kaffebeger i den ene hånden og mobilen i den andre.
Lysreklamene blinker og ruller over gedigne skjermer på Times Square; musicals, Coke, iPad 2 (som forresten er utsolgt) og ikke minst Oprah Winfred smiler mot oss.
Utstyrt med city map, kamera og litt cash, sprader fruene nedover Broadway. Creditcards går varmt. Mellom foto-shooting og shopping-øktene tar vi oss en tur innom Bubba Gump for en LITEN matbit. Ordet ”LITEN” er heller et fremmedord i USA – Everything in America is BIG!
Matporsjonene er enorme; vi blir mette bare av synet.
Men vi er enda ikke mette av Manhattan og Storbylivet. Bak oss har vi minner om en amazing helikoptertur over Frihetsgudinnen og Ground Zero, et fantastisk ”harry” båtcruise på Hudson River (God bless America!), Limosine-ride og fengende cubansk jazz på berømte Birdland.
Foran oss har vi årets event: SSO skal ha konsert i NEW YORK!
Our Husbands are playing in the Carnegie Hall, you know we DO look forward to that!

På vegne av SSO-fruene
Siri, Tone og Marit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar